Jerome's Customs Header
Home Custom Guitars Repairs
Previous Builds About Us Contact/Order

Repairs


Bewezen vakmansschap

In de afgelopen decennia heeft de Jeroen Gmelich zijn vakmansschap bewezen. Tiendduizenden instrumenten zijn al door zijn handen gegaan! Niet voor niets staat hij ondertussen bekend als "Dé Gitaardokter".

Of je nu één van de grote der aarde bent of een gepassioneerde amateur, jouw instrument moet perfect zijn! Jouw wens staat bij Jeroen voorop. Goed is niet goed genoeg.

Een gitaar is een verlengstuk van jezelf. Iedere klant heeft zijn eigen specifieke wensen en speelstijl. Jeroen heeft de kunde om die twee belangrijke punten mee te nemen in de reparatie, restauratie of customizing van jouw instrument.

Wilt u uw gitaar ook vakkundig laten herstellen?
Gewoon even bellen!
Jerome's Customs - Repairs On The Spot
On The Spot Repairs

Jerome's Guitar & Amplifier Repair Benelux repareert voor een groot aantal doelgroepen waaronder particulieren, muziekwinkels, muziekcentra, studio's, bands en meer.

Niet alleen vanuit ons ruime werkatelier in Den Helder, maar we komen ook naar je toe.

Ben je benieuwd of we ook bij jou in de buurt werkzaam zijn?
Neem dan even contact met ons op.

Het is dus mogelijk Jeroen per dag(deel) als reparateur in te huren om ter plekke reparaties, restauraties of customizing aan uw instrument te laten verrichten.

Verder is Jerome's Guitar & Amplifier Repair ook beschikbaar voor muziekfestivals. Met onze mobile-repair-unit rijden we graag naar uw locatie om "on-the-spot-repairs" te verrichten voor de aldaar optredende bands. Jerome's Customs - Repairs On The Spot