Jerome's Customs Header
Home Custom Guitars Repairs
Previous Builds About Us Contact/Order

Jeroen 'The Doctor' Gmelich – Owner / Builder

Op jonge leeftijd startte Jeroen met het maken van muziek. Het was onoverkomelijk dat Jeroen ook met de gitaar in aanraking kwam. Door heel Nederland kwam je Jeroen als actief zanger en gitarist tegen op diverse podia.

Door zijn technische opleidingen en inzicht belande hij op 18 jarige leeftijd in de lokale muziekwinkel als reparateur. Fender Technical Service Benelux was gehuisvest in diezelfde shop en zo leerde Jeroen de fijne kneepjes van het vak.

Door passie voor het vak, besloot Jeroen in 2010 deze winkel over te nemen en ontwikkelde hij zijn eigen gitaarmerk Jerome's Customs. Zijn kwaliteit als reparateur en bouwer, viel al snel op in de wereld van de gepassioneerde muzikant.


"Ik heb van mijn passie, mijn beroep gemaakt. Kan niet beter!"

Jenneke Gmelich-Wursten – The Eye

Jenneke groeide op in een familie waar muziek een groot onderdeel was van het leven. De akoestische gitaar van moeder stond altijd voor het grijpen en zingen was onderdeel van het dagelijks bestaan.

Op jonge leeftijd kwam ze al in aanraking met techniek en ontwikkelde ze meerdere talenten op dit gebied. Toen Jenneke haar Jeroen ontmoette kreeg ook zij een grote passie voor gitaren en leerde in no-time de "ins & outs" van het vak.

Met oog voor detail ontgaat Jenneke niets en is de laatste kwaliteitscheck in handen van haar. Ook de backoffice van Jerome's Customs wordt uitgevoerd door Jenneke. Ook is ze regelmatig te vinden in de werkplaats voor de showroom-finishing-touch.

– "Ik vind het heerlijk om samen te werken met Jeroen en een onderdeel te zijn van Jerome's Custom Guitars & Repairs"